top of page

Saxton Horne Garden Offices

Description:

Saxton Horne communications hired Axis Architects to design two new office spaces at Jordan Commons to accommodate their company’s rapid growth. Former restaurants transformed into new office spaces when Axis implemented a modern design featuring conference cubes that define the space and provide for future expansion.

The reception desk features a custom perforated metal plate, an Axis trademark, that contrasts with the warmth of the wood reception desk. The tile is hexagonal, playing off of the Saxton Horne logo. The mezzanine features meeting spaces looking over the open office areas and offering a quiet retreat.

Client:

Saxton Horne Communications

Sandy, UT

Location:

13,000 SF

Size:

Withheld at Owner's Request

Cost:

Completed:

2016

Photographer: Scot Zimmerman

Similar Work

bottom of page