top of page

Continental Bank

Description:

Axis Architects was commissioned to design an interior remodel for the Continental Bank at the Gateway Tower West in Salt Lake City. The owners wanted a modern and simple space. The old space was very dark and traditional. Axis transformed the existing space to exude simplicity, clarity and refinement. The glass walls allow for the natural light to flood the building. The lobby features linear wood slat ceilings that warm up the space and allow integrated lighting in the board room, elevator lobby, and reception areas. The large angled wood cloud splits the board room and the reception area to help invite in potential clients from the elevator lobby. Floor-to-ceiling glazing in the office areas allows daylight and views to filter into the adjacent spaces. The ebonized wood reception desk helps create a contrast to the backlit glazing, which serves to redefine the corporate image.

Client:

Continental Bank

Salt Lake City, UT

Location:

11,000 SF

Size:

Wittheld at Owner's Request

Cost:

Completed:

2018

Photographer: Scot Zimmerman

Similar Work

bottom of page