top of page

Bonneville Golf Course Clubhouse

Description:

In 2009, Salt Lake City Golf Division contracted Axis Architects to provide schematic design for a new clubhouse at Bonneville Golf Course. This new design will cure several drawbacks of the existing facility. These include major issues with functionality and locations of services. Upon completion of the new clubhouse, most issues with the existing facility have been eliminated.

The clubhouse efficiently organizes traffic while creating an inviting and enjoyable space in which to spend time before or after golfing, or during a special event. An open design allows ease of movement within the
facility while also admitting natural light and expansive views of the course itself.

Client:

Salt Lake City Golf Division

Salt Lake City, UT

Location:

20,000 SF

Size:

$2,000,000

Cost:

Completed:

2010

Photographer: Scot Zimmerman

Similar Work

bottom of page